Oldalak

kedd

A fájdalom maszkja

 Senki se gondolta volna, hogy létezik. A mítosz szerint ez a maszk régen telepatikus úton volt képes irányítani mechanikus, biomechanikus és humanoid lényeket.



 Mikor felfedték más nagyhatalmak a maszk erejét, készítője elrejtette. Majd közel száz évvel később 1850 környékén egy fiatal tudós találta meg. Pálya kezdő volt még, elég fiatal, elméje zsenge.

 A maszkon át rengetek befolyás zajlott, így mint minden túlhasznált dolog deformálódni kezdett. A maszk elsötétedett és képtelenség volt már vele jó szándékot sugározni. Amit tényleg nem sejtettek, hogy a maszk több évtized alatt is aktív maradt. Sugározta a benne maradt negativitást.

 A fiatal tudós óvatlanságának köszönhetően a maszk uralma alá került. Befolyásolta elméjét és gondolatait. Pár hónap alatt a folytonos erős sugárzás megtette hatását és új személyiséget hozott létre a fiúban.


 Öncsonkításba kezdett a fiú és testrészit fémre cserélte vére helyett olaj folyt műereiben. Sugárzott belőle a gonosz erő. És egy úton volt képes hatalmát kiterjeszteni; a maszkon át.

 Több ezer ember életét keserítette meg, vette el és törte darabokra. Minden rossz indulat ami a mai világban felmerül ebből a maszkból fakadt. Végül a tudóssal együtt a maszk ereje is elgyengült, majd semlegessé vált.



 Így tarthatom ma már nyugodt szívvel a kezemben. Viszont egykori ereje még bennem is felerősödik egy-két alkalommal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése